Hogyan rendelhetek?

A pizzák közötti böngészést megkönnyíti a menü fölött található KERESÉS ikon. Kereshet pizza nevére, név töredékre  vagy a feltétek nevére. Például könnyedén megtalálhatja az összes pizzát amelyeken van gomba. Ha két feltét szerint keresne akkor VESSzŐVEL (,) válassza el pl: "gom, kuk " találatai azok a pizzák lesznek amelyeken gomba és kukorica is van. Természetesen végig is böngészheti a teljes kínálatot.

Az első vásárlás alkalmával ajánljuk a regisztrálást (adatok mentése), mert így legközelebb nem kell újra bevinnie az adatait. Regisztrált vásárlóként több címet is tárolhat, pl. munkahelyi, otthoni stb. ezeket a "kitöltés korábbi adatokkal" gombra kattintva hívhatja elő.

Ezután választhatja ki az átvétel módját. A három lehetőség : házhozszállítás, elvitel és a helyben fogyasztás. Csak a szükséges adatokat használjuk, tehát pl. elvitel esetében csak egy telefonszámot kérünk.

A pizzafutár a csúcsidőkben késve érhet hozzánk tehát 1 óra is lehet a házhozszállítás, de néha csak 20 perc, mivel a pizza 10 perc alatt kész. A többi már a futárszolgálattól függ.