Foursquare

Rólunk

 

www.Mapswebsite.net/de

Don Quijote Pizzéria - Szeged, a pizza Szegeden

Vitéz u.4
Szeged, - 6722 Hungary
3662/422366

Don Quijote Pizzéria - Szeged

Vitéz u.4 6722 Szeged, -
Phone: 3662/422366

A Don Quijote Pizzéria a Dóm tér és TIK között a Vitéz u. 4. alatt található Szeged -en. A finom pizzákat igényes környezetben fogyaszthatja, és a kávé- és sütemény kínálatból is választhat. Ha a +3662/422366 számon előre megrendeli, akkor pizzája készen várja mire odaér!  Házhoz szállításunk is van, a pizzafutár feladatokat a Multifutár látja el.  

A nyersanyagok beszerzésétől kezdve a munkafolyamatok kidolgozottságán át rengeteg apró részletre figyelünk azért, hogy a termékünk mindig jobb minőségű legyen. Hogy a legjobb pizza Szegeden nálunk készül-e, azt talán a Facebook, google, Foursquare ... osztályzatokból sejthető. Célkitűzésünk minőségben a legjobb ár/érték arányú pizzákat adni - és minden nap megteszünk mindent, hogy ez sikerüljön!

A pizzatésztánk összetevői:
liszt, élesztő, só, cukor, olaj és víz. SEMMI EGYÉB ADALÉKANYAG!
A pizzaszósz összetevői:
paradicsomsürítmény, só, cukor, bors, oregánó és bazsalikom. SEMMI EGYÉB ADALÉKANYAG!
A feltéteknél is törekedtünk a természetes, csak fagyasztással tartósított anyagokra. Tartósítószert tartalmazó feltéteket persze kénytelenek vagyunk használni, pl. sonka, kolbász, bacon, szalámi stb.

Nyitvatartás: Hétfőtől szombatig 11-22 óra között. Vasárnap ZÁRVA vagyunk.

A házhozszállításról:

A házhozszállítást a Multifutárral végezzük. A házhozszállítás ezért NEM INGYENES ! A részletekért lásd az árakról menüpontot.