Foursquare

Gyakori kérdések

Miért nem ingyenes a házhozszállítás?

Az ingyenes házhozszállítás nagyszerű marketingeszköz - talán a jövőben használjuk is. A pizzafutárt azonban valakinek fizetni kell és ezt a költséget nem akarjuk azokkal megfizettetni akik maguk bejönnek és elviszik pizzájukat. Végső soron erről van szó, mindenki fizesse a saját költségét! Az összköltséget nézve látható, hogy még így is versenyképesek vagyunk az " ingyenes" házhozszállítókkal.

Miért nem dolgoztok vasárnap?

A vevőkörünk, a környék adottságai és az alkalmazottak száma miatt egyenlőre ez túl nagy terhet jelentene. Talán a jövőben változtatunk ezen. Szeretnénk.

Van diákom, akkor elvitelre 25% kedvezményt kapok?

Nem. Egyszerre csak egy kedvezmény érvényesíthető. Mindig a lehető legnagyobb kedvezményt adjuk, tehát pl. szombaton (-10%) egy diáknak (-10%) van hvg-kártyája (-10%) és elvitelre kér (-15%) egy pizzát, akkor a 15%-os kedvezményt számoljuk a pizza árából.

Miért kell szólnom vagy bemutatnom a diákigazolványt? Nem látszik, hogy diák vagyok?

De igen, csak ez a rend. A kiszolgálás gyorsítása miatt gyakran el is tekintünk a diákigazolvány felmutatásától - ami pl. a villamoson elképzelhetetlen. Mindenképpen ELŐRE, a rendelés befejezése ELŐTT jelezze a kedvezményt! Utána már csak a saját zsebünkből tudjuk kifizetni a különbözetet. A közhiedelemmel ellentétben a pénztárgépen számlanyomtatás után már NEM LÉTEZIK SZTORNÓ! Csak pénztárgép módosító tömb kitöltésével tudjuk javítani az eltéréseket ami többperces adminisztrációt jelent!