Rólunk

DON QUIJOTE PIZZÉRIA - SZEGED, A PIZZA SZEGEDEN

Vitéz u.4
6722 Szeged-
Phone: +36 62 422366

A Don Quijote Pizzéria a Dóm tér és TIK között a Vitéz u. 4. alatt található. A finom pizzákat igényes környezetben fogyaszthatja, és a kávé- és sütemény kínálatból is választhat. Ha a +36 62 422366 számon előre megrendeli, akkor pizzája készen várja mire odaér!  Házhoz szállításunk is van, a pizzafutár feladatokat a Multifutár látja el.  

A nyersanyagok beszerzésétől kezdve a munkafolyamatok kidolgozottságán át rengeteg apró részletre figyelünk azért, hogy a termékünk mindig a lehető legjobb minőségű legyen. Célkitűzésünk minőségben a legjobb ár/érték arányú pizzákat adni - és minden nap megteszünk mindent, hogy ez sikerüljön! Hogy minél jobban megfeleljünk vendégeink változatos igényeinek kétféle tészta vastagságban két sütési technikával készítjük pizzáinkat. A vékony tésztával kövön sütött változatott külön jelzővel ("olaszos") illettük.

A pizzatésztánk összetevői:

liszt, élesztő, só, cukor, olaj és víz. SEMMI EGYÉB ADALÉKANYAG!
A pizzaszósz összetevői:
paradicsomsürítmény, só, cukor, bors, oregánó és bazsalikom. SEMMI EGYÉB ADALÉKANYAG!
A feltéteknél is törekedtünk a természetes, csak fagyasztással tartósított anyagokra. Tartósítószert tartalmazó feltéteket persze kénytelenek vagyunk használni, pl. sonka, kolbász, bacon, szalámi stb.

Nyitvatartás: Hétfőtől szombatig 11-22 óra között. Vasárnap ZÁRVA vagyunk.
COVID miatti nyitvatartás: hétfő-csütörtök 11-21, péntek-szombat 11-22.

A házhozszállításról:

A házhozszállítást külső futárszolgálattal végezzük. A házhozszállítás ezért NEM INGYENES ! A részletekért lásd az árakról menüpontot.